Nieuwbouw woningen Mijas Costa - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Over Royal Palms – Mijas Costa

Het nieuwbouw resort Royal Palms Mijas ligt op de heuvels boven Mijas Costa met onovertroffen uitzicht over de Middellandse Zee en vlakbij de Mijas golfbaan. 

Royal Palms is gebouwd onder een moderne archtectuur door een projectontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van veel prijswinnende resorts. 

Een zonnige plek om te wonen en/of een veilige en gezonde investering. Gelegen op een heuvel nabij de kust in het midden van de Costa del Sol. In het centrum van deze  kosmopolitische voelt iedereen zich snel thuis. Of je nu wil relaxen is langs het zandstrand, lekker wil eten en drinken, de natuur wil ontdekken, wil gaan sporten, uitgebreid wil gaan shoppen of avontuur wil in het achterland, alles kan en voor iedereen is er iets te doen. Het hele jaar door en voor wie het wil 24 uur per dag, ook als de zon onder is gegaan. 

In de eerste fase heeft u keuze uit 69 zeer gunstig gelegen appartementen en penthouses – allemaal met uitzicht op de zee.

PRE-RELEASE

In mei 2021 was de officiële startschot voor de bouw. Josele González de burgemeester van Mijas begroef samen met de projectontwikkelaars een tijdscapsule diep in de grond op de plek waar dit prachtige nieuwe Royal Palms complex wordt gebouwd. Op de heuvel van Mijas staan uiteindelijk maar liefst honderden woningen. Het project verloopt in verschillende fases. In de eerste fase worden er 69 appartementen en penthouses opgeleverd.

Prijzen van de eerste fase worden zijn vanaf € 290.000. De verwachting is dan ook dat deze eerste fase snel uitverkocht is.

Schrijf u zonder enige verplichting in voor de PRE-RELEASE van dit prachtige resort. U ontvangt dan alle details over de de prijzen, de ligging en indeling van de woningen. Zo heeft u de eerste keus. Klik op ‘Meer Info’ en vraag de pre-release aan.

  • Outdoor Fitness
  • Wedstrijd Zwembad
  • Pool Bar
  • Kinder zwembad
  • Groene tuinen
  • Wandelpaden naar het strand
  • Etc.

Prijzen binnenkort bekend! Vraag Pre-Release aan.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)