Nieuwbouw woningen Mijas Costa - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Royal Palm Mijas- PRE-RELEASE

Royal Palms Mijas biedt een verscheidenheid aan appartementen en penthouses met 1-4 slaapkamers en beschikt ook over een uitgestrekt resortgebied met zwembaden voor toegang tot het strand, een wedstrijdbad, binnen- en buitensportscholen, een speelruimte voor kinderen en veel groen.
PRE-RELEASEmeld nu aan voor de pre-release – zonder verplichtingen de eerste keuze,

Mijas Costa - bijzondere locatie

Centraal gelegen –  Malaga Airport ligt dichtbij, aan de oostkant ligt Fuengirola, Torremolinos en Malaga stad en andere kant liggen Marbella en Estepona vlakbij. Er is meer dan zon en strand – geweldige mogelijkheden op cultureel gebied, sport, natuur en vrije tijd. Voor iedereen altijd wat te doen – het hele jaar door. Dag en nacht.

Start 1e fase - 69 woningen

In mei 2021 was de officiële startschot voor de bouw van de eerste 69 appartementen door de burgermeester Josele González.  Allen prachtig gelegen en allemaal met zeezicht. Bepaal nu nog zelf de beste locatie.  Meld aan voor de PRE-RELEASE (zonder verplichtingen).

Un investissement ensoleillé

Prijzen van de eerste fase zullen zeer aantrekkelijk worden. Kijk en vergelijk dan goes. Weeg naar ligging en de bouwkwaliteit en u zult een uiterst interessante investering ontdekken.  De te verwachte prijsstijging tijdens de bouw kan oplopen tot 30%. Meld nu aan voor de PRE-RELEASE (geen verplichtingen).

Royal Palm biedt een verscheidenheid aan appartementen en penthouses met 1-4 slaapkamers.

De appartementen profiteren van hoogwaardige armaturen inclusief standaard open keukens A-rated energie-apparaten en hebben een fantastisch uitzicht op zowel de bergen als de zee, vanaf terrassen vanwege hun locatie op een heuvel.

Un concept de vie innovant

Une journée à Séville, Cordoue, Cadix, Jerez et Grenade avec l'Alhambra magique est faisable. Une journée de ski? Les pistes de ski de la Sierra Nevada sont accessibles en 2 heures de route. Et le paradis du surf de Tarifa est à 1h30 de route.
L'emplacement central est idéal pour des excursions d'une journée au Maroc et au Portugal. Tout cela fait de Higuerón West un endroit vraiment fantastique.

 

About Mijas

De regio Mijas is opgedeeld in 4 steden met elk hun eigen aanbod. Voor enthousiaste historici zijn er veel toeristische bezienswaardigheden, zoals de oude arena, de middeleeuwse kerk en de ezeltaxi’s die worden gebruikt om de steile, kronkelende heuvels van de straten van Mijas Pueblo te bestrijden. De prachtige, klassieke witte architectuur is ook een trekpleister

Golf de Mijas

In de afgelopen decennia is Golf de Mijas uitgegroeid tot een van de populairste golfcomplexen in Europa, bekend om de uitstekende staat van hun golfbanen en de vriendelijke sfeer en uitstekende service aan de klanten.

Waterparadijs AquaMijas

Om de hoe het Waterpark Aquamijas met een golfslagbad, glijbanen, een kinderspeeltuin, ligstoelen, snackbars en kluisjes. Ruim 10 onvergetelijke attracties.

Au cœur de la Costa del Sol

La gare avec des liaisons vers Malaga ou l'aéroport de Malaga est à 5 minutes. A 10 minutes de Fuengirola, 15 minutes de Benamádena, en 20 minutes à Marbella et Mijas Pueblo 10 minutes. De belles villes historiques telles que Séville, Grenade, Cordoue, Cadix et Jerez sont à 2 heures de route. Son emplacement au cœur de la Costa del Sol rend tout accessible.

fr_FRFrançais