Nieuwbouw woningen Mijas Costa - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Royal Palm Mijas- PRE-RELEASE

Royal Palms Mijas biedt een verscheidenheid aan appartementen en penthouses met 1-4 slaapkamers en beschikt ook over een uitgestrekt resortgebied met zwembaden voor toegang tot het strand, een wedstrijdbad, binnen- en buitensportscholen, een speelruimte voor kinderen en veel groen.
PRE-RELEASEmeld nu aan voor de pre-release – zonder verplichtingen de eerste keuze,

Mijas Costa - bijzondere locatie

Centraal gelegen –  Malaga Airport ligt dichtbij, aan de oostkant ligt Fuengirola, Torremolinos en Malaga stad en andere kant liggen Marbella en Estepona vlakbij. Er is meer dan zon en strand – geweldige mogelijkheden op cultureel gebied, sport, natuur en vrije tijd. Voor iedereen altijd wat te doen – het hele jaar door. Dag en nacht.

Start 1e fase - 69 woningen

In mei 2021 was de officiële startschot voor de bouw van de eerste 69 appartementen door de burgermeester Josele González.  Allen prachtig gelegen en allemaal met zeezicht. Bepaal nu nog zelf de beste locatie.  Meld aan voor de PRE-RELEASE (zonder verplichtingen).

Eine sonnige Investition

Prijzen van de eerste fase zullen zeer aantrekkelijk worden. Kijk en vergelijk dan goes. Weeg naar ligging en de bouwkwaliteit en u zult een uiterst interessante investering ontdekken.  De te verwachte prijsstijging tijdens de bouw kan oplopen tot 30%. Meld nu aan voor de PRE-RELEASE (geen verplichtingen).

Royal Palm biedt een verscheidenheid aan appartementen en penthouses met 1-4 slaapkamers.

De appartementen profiteren van hoogwaardige armaturen inclusief standaard open keukens A-rated energie-apparaten en hebben een fantastisch uitzicht op zowel de bergen als de zee, vanaf terrassen vanwege hun locatie op een heuvel.

Ein innovatives Lebenskonzept

Ein Tag in Sevilla, Córdoba, Cádiz, Jerez und Granada mit der magischen Alhambra ist machbar. Ein Skitag? Die Skipisten der Sierra Nevada sind 2 Autostunden entfernt. Und das Surfparadies Tarifa ist 1,5 Stunden entfernt.
Die zentrale Lage ist ideal für Tagesausflüge nach Marokko und Portugal. All dies macht Higuerón West zu einem wirklich fantastischen Ort.

 

About Mijas

De regio Mijas is opgedeeld in 4 steden met elk hun eigen aanbod. Voor enthousiaste historici zijn er veel toeristische bezienswaardigheden, zoals de oude arena, de middeleeuwse kerk en de ezeltaxi’s die worden gebruikt om de steile, kronkelende heuvels van de straten van Mijas Pueblo te bestrijden. De prachtige, klassieke witte architectuur is ook een trekpleister

Mijas Golf

In de afgelopen decennia is Mijas Golf uitgegroeid tot een van de populairste golfcomplexen in Europa, bekend om de uitstekende staat van hun golfbanen en de vriendelijke sfeer en uitstekende service aan de klanten.

Waterparadijs AquaMijas

Om de hoe het Waterpark Aquamijas met een golfslagbad, glijbanen, een kinderspeeltuin, ligstoelen, snackbars en kluisjes. Ruim 10 onvergetelijke attracties.

Herz der Costa del Sol

Der Bahnhof mit Verbindung nach Málaga oder zum Flughafen Málaga ist 5 Minuten entfernt. 10 Minuten von Fuengirola, 15 Minuten von Benamádena, 20 Minuten in Marbella und Mijas Pueblo, 10 Minuten. Schöne historische Städte wie Sevilla, Granada, Córdoba, Cádiz und Jerez sind 2 Stunden entfernt. Seine Lage im Herzen der Costa del Sol macht alles zugänglich.

de_DEDeutsch